Kolekcija katedri i stolova pažljivo dizajnirani kako bi udovoljili svakodnevnim potrebama vaspitača, naši stolovi kombinuju funkcionalnost, kvalitet i estetiku, čineći radni prostor inspirativnim i prijatnim.

Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Prikazati 9 24 36

Sto za vaspitače ponuda

Naša katedra/sto za vaspitače je pažljivo oblikovan proizvod sa posebnim osvrtom na potrebe vaspitača u vrtiću. Sa višegodišnjim iskustvom u opremanju vaspitno-obrazovnih ustanova, shvatili smo koliko je važno da radni prostor vaspitača bude funkcionalan, udoban i prilagođen njihovim aktivnostima.

Veseli dizajn i živopisni dezeni

Znamo da je važno stvoriti veselo i inspirativno okruženje za rad sa decom. Naši stolovi su dostupni u raznim veselim bojama i živopisnim dezenima koji se lako uklapaju u dečije okruženje. Ovaj pristup dizajnu stolova čini radni prostor pozitivnim i podsticajnim.

Katedra za vaspitače

Svi ključni delovi katedri, u zavisnosti od modela, uključujući ploču stola, leđa, stranice i fioke, izrađeni su od visokokvalitetnog univera i metalne konstrukcije. Ovo garantuje dugotrajan proizvod koji će izdržati svakodnevnu upotrebu i pružiti stabilnost tokom rada. Univer dolazi u raznim dezenima, omogućavajući vam da prilagodite stol vašem ukusu i potrebama.

Sto za vrtić sa fiokama

Fioke naših stolova su pravi mali skladišni prostori koji će vam pomoći da organizujete radni materijal. PVC ručkice fioke su dizajnirane sa posebnom pažnjom, omogućavajući vam lako otvaranje fioke. Osim toga, nudimo opciju ugradnje bravice za zaključavanje, čime štitimo vaše lične stvari i materijale.

Naša katedra/sto za vaspitače dolazi u različitim dizajnima sa jednom ili više fioka, prilagođavajući se vašim potrebama. Opcija za dodavanje brave za zaključavanje pruža dodatnu sigurnost i privatnost.

Opremite svoj vrtić kvalitetnim, veselim i funkcionalnim stolovima i katedrama za vaspitače. Stvorite radni prostor koji će inspirisati kreativnost i omogućiti efikasan rad sa najmlađima.