Onako kako se vodi računa o svakom detalju u procesu proizvodnje,
od ideje, izbora materijala, skice i nacrta, preko izrade i izbora kolorita,
pa do realizacije konačnog proizvoda inististiramo da se uz poštovanje
svih standarda i atesta, poštuje i pravo svakog deteta:

srećno i bezbrižno detinjstvo!

ITRO COOP - Proizvodnja nameštaja za škole i vrtiće

začeta kao ideja o nastavku tradicije po više osnova, kompanija ITRO COOP razvila se u pouzdanog, odgovornog i stabilnog partnera jednako u odnosu i na kupce i na dobavaljače. Nastavljajući porodičnu tradiciju stalne inovativnosti i traganja za boljim, efikasnijim i raconalnijim rešenjima, Itro coop se bazirao na stalnom usavršavanju, i ideja, i realizacije procesa proizvodnje nameštaja za dečije vrtiće i đačke domove i škole, implementirajući osećaj ugodnosti i topline roditeljskog doma u jedan novi prostor u kome počinje postepeno oblikovanje deteta u socijalno odgovorno i društveno korisno biće. Uvažavajući činjenicu da su prva odvajanja dece od kuće, prilagođavanje novom okruženju, kao i navikavanje na obaveze faktori koji kroz subjektivne utiske određuju dalji pravac razvoja ličnosti, nastojimo da se ove promene odvijaju u jednoj atmosferi u kojoj se boravak čini prirodnim, a nastavak detinjstva lepšim delom života.

Idući korak ispred onog što u vremenskom određenju znači reč „sada“ , ITRO COOP je u svom praktičnom razmišljanu pretopio viziju budućnosti u sadašnjost , nastojeći da svojim proizvodima inicira stvaranje zdrave, toplinom i elanom obojene sredine u kojoj će deca naučiti svoja prva slova, rešiti prvi matematički zadatak, naučiti pesmicu,ili obojiti prvi crtež, urediti socijalne odnose i način komunikacije, upiti u sebe pojmove poštovanje, poštenje, rad i odgovornost.

Dizajnom, bojama, aranžiranjem svih elemenata u, i oko dečijih vrtića i škola, naša kompanija na, naizgled neprimetan, ali nama jako bitan pristup, nastoji da pedagoško vaspitno osoblje i roditelji neometano ispunjavaju svoje obaveze u prostoru koji je kompatibilan sa svim potrebama najmlađih. Ne izuzimajući se od uverenja da je i najsitniji detalj velika stavka, kako u poslovanju, tako i u socijalnim aktivnostima i odnosima, Itro coop je iskustvo strpljivog, postepenog i unapred promišljenog stvaranja prenela i na proces proizvodnje, od početne ideje do realizacije, pa do feed back-a.

30 godina tradicije
48 zaposlenih
2500 m² proizvodnog prostora
150 jedinstvenih proizvoda
Vođeni takvom idejom, na realizaciji naših proizvoda radi tim stručnih, dobro obučenih ljudi od prvog na ulasku u 2 500 m ² proizvodnog prostora, do zadnjeg u nizu od njih 50, udomljavajući viziju nasmejanog , srećnog i zadovoljnog deteta u ambijentu koji aposlutno korespondira sa svim njegovim potrebama.
Onako kako se vodi računa o svakom detalju u procesu proizvodnje, od ideje, izbora materijala, skice i nacrta, preko izrade i izbora kolorita, pa do realizacije konačnog proizvoda inististiramo da se uz poštovanje svih standarda i atesta, poštuje i pravo svakog deteta: srećno i bezbrižno detinjstvo!

S Poštovanjem 
Direktor Nikola Jovanović

Pouzdan partner koji zadovoljava zahteve, potrebe i očekivanja korisnika koji u potpunosti zadovoljavaju zahteve zakona, standarda, tehničkih propisa i dobrih praski rada. Obezbeđenje održivog razvoja  koji se zasniva na spoju primene savremenih tehnoloških rešenja pri proizvodnji nameštaja,  fleksibilnosti i posvećenosti poslu i korinsicima

Snabdevanje potrošača proizvodima potrebnog i dovoljnog kvaliteta, obezbeđenje kvaliteta života zaposlenih i zadovoljenja društvenih potreba. Svojom ponudom proizvoda i usluga za svakodnevnu upotrebu stvoriti najbolje uslove za potrošače. Uz stručne i motivisane radnike pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu potrošačima u ugodnom okruženju. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobit za Kompaniju. Posredstvom naših akcija doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Poboljšanje tržišne pozicije kroz razumevanje potreba i očekivanja naših korisnika, stalnim poboljšanjem kvaliteta proizvoda uz primenu  priznatih standarda, zakona i propisa iz naše delatnosti.

Povećanje fleksibilnosti u pogledu ispunjenja zahteva korisnika za rokovima i specifičnim zahtevima za realizaciju usluga projektovanja i izvođenja elektro radova. Stalno usvajanje novih znanja koja omogućavaju stvaranje dodatne vrednosti za korisnike nameštaja uz konstantnu isporuku proizvoda visokog kvaliteta.